Samsøtur 2016

Nimbustur til Samsø den 19-20 og 21 august.

Efter Færgeturen fra Kalundborg til Ballen i det skønneste vejr, kom vi til Samsø.
Steen havde lidt startproblemer efter færgen, men det lille problem blev klaret.
Vi kørte til Austin-museet , det første planlagte stop. Vi fik set nogle gamle biler, de fleste var ikke i så god stand. Udenfor museet var der borde og bænke,så vi bænkede os der for at spise vores medbragte mad i det skønne vejr.
Efter frokosten kørte vi til Besser rev med den flotteste natur. Efter ophold der så vi et galleri hos en sølvsmed, flot men meget dyrt, der var også udstillet flotte malerier.
Så var det istid. De blev købt og nydt hos ”søster sidevind” som var en slags købmandsforretning/cafe hvor der kunne købes lidt af hvert. Såsom nips, kaffe med tilhørende ostemad med fedt og stærk ost og mange andre ting.
Tonni blev lidt muggen da vi skulle køre derfra. Han mente vi havde lim i buksebagen, han havde besvær med at få samlet tropperne, for at køre til Sælvig camping hvor vi skulle bo i hytter. Hytterne var ganske fine og lå ved siden af hinanden, så borde blev stillet sammen til fællesspisning og hyggeligt samvær.
Efter en god nattesøvn og morgenmad kørte vi til Onsbjerg og Tanderup for at besøge en mand som samlede på traktorer. Mændene nød det. De fik vistnok en livshistorie for hver traktor. Der var rigtig mange. Kvinderne fik hurtigt nok. Naboen kom hen og snakkede, om soldatertiden og en masse fra egnen. Ved siden af lå en høj bakke som var fredet og det højeste punkt på sydøen. Et par damer asede derop og så den flotte udsigt.
Da vi skulle af sted var der kommet vand i en strømfordeler på en af nimbusserne. Det lille problem blev klaret og vi kørte til lejren for at spise frokost.
Efter frokost kørte vi til Langør havn, derfra videre til Nordby, hvor vi så de smukke gamle huse omkring gadekæret og det gule klokketårn.
Tilbage på campingpladsen spiste vi grilkyllinger med pomfrit som Lone og Hugo hentede lidt derfra. Sidste dag morgenmad, pakke og afrejse mod Ballen, hvor vi hyggede i det fine vejr. Vi skulle se den gamle købmandsgård. Det gik lidt hurtigere end vi havde regnet med, men der var nogle små fine forretninger og nole dejlige steder hvor der var nok at se på.
Til frokosten skulle vi jo have nogle meget omtalte fiskefrikadeller på havnen. De var rigtig lækre, uhm. Efter en god sejltur til Kalundborg hvor vi sagde farvel til rejsekammeraterne.
Tak til Ilse som har gjort et stort stykke arbejde med tilrettelæggelse og forberedelser.
Næste år er det Lone og Hugo der tilrettelægger og arrangerer vores tur. Det bliver i uge 33 . Hvor turen går hen finder de ud af. Vi glæder os allerede. Det er da spændende med overraskelser.

Mange hilsner Mogens og Lisa 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.08 | 10:22

Nimbus Reservedelskatalog ( Joseph Koch)
Harry Dreiager : Vejledning

i god stand, bud modtages
40131310

...
08.05 | 08:57

Hej, er der nogen af jer her inde, der evt, kan give min Knægt en tur i en Nimbus med sidevogn. I forbindelse med konfirmation. Vi bor i Odsherred. fredag 17/5

...
28.01 | 18:07

Hej Grete,
Hvad koster din nimbus?
Mvh Robert +45 20954588

...
28.01 | 16:24

Hej Robert
Jeg tror Preben Herskind i Gislinge kan hjælpe dig

...
Du kan lide denne side